AACI AS

Fornøyde kunder, vårt ansvar

Aktivitet

              Vi er et selskap lokalisert i Arendal, etablert i 2012, innen elektro, som satser på prosjektering, ny installering og rehabilitering. Hovedsatsningsområdene vil være bolig, næring og industri. Vi satser også på el. sjekk med termografering  høyspent, lavspent og byggtermografi, samt trykktesting av bygg. Personellet vårt  er sertifisert  gjennom DNV og Nemko.           

Prosjekter

 ​     Vi er et selskap som satser innen elektro, innen prosjektering, ny installering og rehabilitering. Dette vil hovedsaklig gjelde bolig, næring og industri. Vi satser også på termografering innen høyspent, lavspent og byggtermografi. Vi utfører også trykktesting av bygg og har personell som er sertifisert  gjennom DNV og Nemko.   ​​​​​​Vi er et selskap som satser innen elektro, innen prosjektering, ny installering og rehabilitering. Dette vil hovedsaklig gjelde bolig, næring og industri. Vi satser også på termografering innen høyspent, lavspent og byggtermografi. Vi utfører også trykktesting av bygg og har personell som er sertifisert  gjennom DNV og Nemko.    wretywt yety eruyetertyrt6y etyueetyueuyy6537567 ruye6uyWe have worked with a variety of businesses varying from non-profit to corporate to retail. Although our clients have ranged in size to large corporations, our niche is helping small and medium sized clients erwtwertr wertwertwert wertwertwrtywertret wrtettwrtwreter sdfghsdgh sdfgsdfgsdfghdf​     Vi er et selskap som satser innen elektro, innen prosjektering, ny installering og rehabilitering. Dette vil hovedsaklig gjelde bolig, næring og industri. Vi satser også på termografering innen høyspent, lavspent og byggtermografi. Vi utfører også trykktesting av bygg og har personell som er sertifisert  gjennom DNV og Nemko.   ​​​​​​

        Vi utfører prosjektering og installasjonsarbeid, samt benytter Autocad 3D som tegneverktøy for ny installasjon og rehabilitering. Dette vil hovedsaklig være for bolig, næring og industri. Vi utfører også  el-sjekk og termografering innen høyspent, lavspent og byggtermografi. Trykktesting av bygg, er også en del av dette..  

Kunder

              Vi har fukus på våre kunder, med et hovedmål om å levere et produkt, som kunden er fornøyd med, til en gunstigst mulig pris.kundeleverlevere et        

Ingen utfordring er for liten, ingen for stor!

Målet for AACI AS er å skape effektive og kostnads besparende løsninger for alle våre kunder.

.......

Våre medarbeidere har lang erfaring innen faget og er til en hver tid i forkant av utviklingen i markedet. HMS har første prioritet, og visjonen er "0" skader.

.......

Vi har også fokus på kundens miljø og sikkerhet, og anbefaler termografering og trykktesting av bygg, og kunne gi anbefalinger om tetting/isolering og oppgradering av eldre el.anlegg og sikringsskap.

......

Vårt motto

“Kunden er vår viktigste resurs.”

Rolf Jensen daglig leder